Затварянето на въглищните централи ще е смърт за България и ние

...
Затварянето на въглищните централи ще е смърт за България и ние
Коментари Харесай

Смразяващи думи на Зайкова! Ето какво ще убие България

Затварянето на въглищните централи ще е гибел за България  и ние слагаме под въпрос нашите контрагенти, които купуват от нас електрическа енергия, в спешна обстановка. Това сподели в изявление за  " Фокус "  Мика Зайкова от " ИТН ".

" 82%, близо 83%, от силата в света се добива от изкопаемите горива. Това не е нещо,което може да се реши от през днешния ден за на следващия ден – нито в границите на една, нито в границите на 2-3 години. От зелените сили – вятър и слънце, се получава единствено 1,75% от цялата сила. Това значи нови съоръжения, тъй като вятърът и слънцето са краткотрайно събитие. На бизнеса и семействата има би трябвало надеждна сила, която да тече всеки ден ", сподели още тя.
-->
По думите ѝ тази сила би трябвало да бъде акумулирана в специфични съоръжения.

" Най-важното – България е чист експортьор на електрическа сила. Има издигната на Балканския полуостров инфраструктура, с цел да може да мине силата. В момента, в който те са преговаряли, са преговаряли от позицията от прислужник към стопанин ", изясни Мика Зайкова.

Тя разяснява и разногласията са връщането на хартиената бюлетина, като разясни, че са ненужно усложнени.

" Мисля, че ненужно се усложнява този проблем. Вероятно единствено машинното гласоподаване е затруднило някой от гласоподавателите и те не са отишли до изборните урни, обаче прекомерно доста се усложни процеса. Докато се говореше да има два типа гласоподаване – и хартиено, и машинно, нямам нищо срещу. По този метод никой от гласоподавателят няма да е лишен от изборното си право. Това, което слушам – изключитвелно доста се усложни процеса. Нека забележим какво ще одобряват в пленарна зала,защото решението на Комисията не е единствено фактор, значимо е да забележим какво ще реши пленарна зала ", разясни тя.

Според нея партиите, изключително Българска социалистическа партия, считат, че ще покачат своите резултати с връщането на хартиеното гласоподаване.

" Самите депутати са доста комплицирани, не че те доста знаят по тематиката, само че може би някой от партиите си мислят, че посредством хартиената бюлетина ще покачат своя резултат -п0-специално Българска социалистическа партия. Всички 240 депутати би трябвало да имат поради, че никой от тях няма да си увеличи резултата. На хората им омръзна да се мотаят в продължение на месец, нищо да не правят и да не могат да създадат едно държавно управление ", разяснява Мика Зайкова.

Тя акцентира, че никоя от париите не желае властта, тъй като ги е боязън.

" Мисля, че е при едни скоростни избори ще получим още от същото и всички тези, коти ги гледате в този момент, по-голямата част ще ги забележим в Народното събрание. Ако те не престават по същия метод, мисля, че никоя от партиите не желае властта, тъй като се опасява от нея. Страхуват се от зимата., от тежките решения, които би трябвало да взимат. Те мислят единствено техните партийни ползи и за джобовете си. В никакъв случай не мислят за българите “, сподели още тя.

Мика Зайкова е на мнение, че плаващите болшинства не дават картинка и за образуване на държавно управление.

" Всички изследвания демонстрират, че на хората им омръзна от избори и желаят да има устойчиво държавно управление. Не единствено хората – това вреди и на България. Перманентната политическа рецесия вреди на България във всяко едно отношение. България към този момент е считана за второкласен ", изясни тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР